Servicii si consultanta Contabila

servicii-conta

Contabilitate Evo Cont

Firma noastra are in componenta sa specialisti cu o relevanta experienta, pregatiti sa vina in solutionarea nevoilor clientilor. Din cadrul echipei noastre fac parte experti contabili, contabili autorizati, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, pentru a ne asigura ca putem oferi servicii contabile de cea mai buna calitate.
Evo Cont intelege ca relatia cu clientii se bazeze pe incredere reciproca, onestitate si transparenta, de aceea suntem preocupati tot timpul de nevoile clientilor nostri.

Suntem expertii tai in solutii inteligente de servicii contabile si cosultanta fiscala.

Servicii de Contabilitate

EVO Cont isi aloca timpul necesar pentru a intelege specificul activitatii si domeniul in care dezvoltati afacerea, astfel incat sa va putem oferi servicii de contabilitate individualizate. Firma noastra de contabilitate intelege ca pentru business-uri diferite nu se pot aplica intotdeuna aceleasi solutii.

Servicii de Audit

Firma noastra de contabilitate vine in sprijinul clientilor sai prin servicii de audit obiective si competente, servicii asigurate de auditori profesionisti, membri ai CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania). Indiferent daca aveti nevoie de audit intern, extern, de auditarea situatiilor financiare.

Servicii de Salarizare

Cu noi serviciile de salarizare si administrarea resurselor umane nu va mai ocupa tot timpul, acestea devenind responsabilitatea noastra. Specialistii nostri, inspectori de resurse umane, sunt la dispozitia clientilor pentru a-i sprijini in administrarea in mod facil a resurselor umane in vederea.

Consultanta Fiscala

Noi am inteles necesitatea si importanta includerii serviciilor de consultanta fiscala in pachetul standard de servicii financiar-contabile, avand in vedere modificarile frecvente si de amploare din mediul legislativ. De aceea, este in mod imperios necesar sa aveti alaturi un consultant cu experienta.

Consultanta in Afaceri

Evo Cont intelege deplin situatia economica actuala si evolutia acesteia. Cunoastem care sunt factorii cheie pe care orice intreprinzator trebuie sa ii aiba in vedere pentru dezvoltarea afacerii pe care o detine sau pentru startup-ul unui business nou. Va sprijinim in identificarea unor noi oportunitati de afaceri si va consiliem in permanenta in deciziile pe care doriti sa le luati. Avem la indemana instrumentele si informatiile necesare, astfel incat sa contribuim impreuna la dezvoltarea unor afaceri de succes, construite pe un fundament solid. Mediul economic este intr-o continua schimbare, motiv pentru care trebuie sa beneficiem de informatii corecte in timp util. Este esential ca managementul sa se adapteze rapid la dinamica modificarilor mediului concurential si de afaceri, prin luarea unor decizii corecte.

consultanta evocont

De ce sa ne alegi ?

■ Indiferent de problema, la noi veti gasi intotdeauna o rezolvare
■ Oferim servicii personalizate, adaptate fiecărui client
■ Informare continua si la timp asupra situatiei contabile
■ Reprezentarea tuturor clientilor in fata inspectorilor fiscali
■ Punem pasiune in ceea ce facem

Despre Noi

Suntem experti contabili si membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania. Va oferim servicii de contabilitate, servicii resurse umane si servicii fiscale la tarife rezonabile cat si primul servicu de infiintari firme gratuit.

Contacteaza-ne

(Luni - Vineri 09:00 - 17:00)
Telefon 0722.587.128

Bucuresti, Sector 3, Calea Calarasilor Nr. 177, Bloc 45, Ap. 19, Et. 7.

© 2023 Evo Cont. Firma de contabilitate Bucuresti ofera solutii contabile la cheie - Infiintari firme - Expert contabil
Termeni si Conditii
Powered by - MWD