Consultanta in Afaceri

Consultanta in Afaceri

Evo Cont  intelege deplin situatia economica actuala si evolutia acesteia. Noi cunoastem care sunt factorii cheie pe care orice intreprinzator trebuie sa ii aiba in vedere pentru dezvoltarea afacerii pe care o detine sau pentru startup-ul unui business nou. Va sprijinim in identificarea unor noi oportunitati de afaceri si va consiliem in permanenta in deciziile pe care doriti sa le luati. Avem la indemana instrumentele si informatiile necesare, astfel incat sa contribuim impreuna la dezvoltarea unor afaceri de succes, construite pe un fundament solid. Mediul economic este intr-o continua schimbare, motiv pentru care trebuie sa beneficiem de informatii corecte in timp util. Este esential ca managementul sa se adapteze rapid la dinamica modificarilor mediului concurential si de afaceri, prin luarea unor decizii corecte la momentul oportun.
Intr-o economie aflata intr-un continuu proces de schimbare, managementul trebuie sa ia decizii corecte pentru a dezvolta afacerea existenta sau pentru startup-ul unei noi afaceri, trebuie sa gaseasca piete noi si oportunitati de investitii. Prin solutiile oferite de specialistii nostri, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, pentru   a-i incuraja sa abordeze teritorii noi, pentru a-i sprijini sa vada oportunitati de afaceri si piete noi, sau pentru a-si dezvolta afacerea existenta.
evo cont consultantaPoate de multe ori va ganditi ca nu se poate altfel, sau poate va ganditi ca din afacerea dumneavoastra obtineti maximum din ceea ce se poate obtine. De aceea, firma de contabilitate Evo Cont va propune solutii care sa va convinga ca aceasta granita peste care credeti ca nu se poate trece, este doar una imaginara. Venim cu solutii in sprijinul clientilor care doresc sa deschida o afacere noua, a clientilor care urmaresc sa-si dezvolte afacerea existenta, precum si in sprijinul clientilor care traverseaza o perioada de declin ca urmare a unei conjuncturi nefavorabile.
Avem o echipa de specialisti cu o experienta tehnica si de business relevanta, pregatiti si dornici sa va ofere solutiile noastre, indiferent de domeniul si de dimensiunea afacerii dumneavoastra. Totodata, dorim sa intervenim prin experienta specialistilor nostri, pentru a evita deciziile delicate prin care trebuie sa taiem bugete, sa concediem angajati, sau sa inchidem componente ale afacerii.

Firma de contabilitate Evo Cont, va ofera urmatoarele servicii de consultanta in afaceri:

  • Consultanta manageriala pentru fundamentarea proceselor decizionale
  • Consultanta pentru startup-uri de întreprinderi
  • Diagnostic financiar si expertiza financiar-contabila asupra intregii activitati
  • Consultanta in vederea dezvoltarii afacerii
  • Identificarea de oportunitati noi de afaceri
  • Intocmirea de studii de fezabilitate si planuri de afaceri
  • Strategii de marketing, planuri de marketing, campanii publicitare si de promovare
  • Consultanta pentru operatiuni de achizitii, divizare, fuziune sau lichidare
  • Realizarea de studii si cercetari de piata focalizate pe un anumit domeniu
  • Intocmirea de planuri de finantare pe temen lung si mediu

Specialistii aloca timp suficient pentru a identifica in mod clar ce este prioritar pentru afacerea dumneavoastra, astfel incat sa venim cu solutii adecvate nevoilor clientilor nostri, solutii pe care dumneavoastra sa le puneti in practica. Misiunea noastra este sa intelegem afacerea dumneavoastra si sa furnizam solutii adecvate pentru a atinge obiectivele propuse. Suntem flexibili, de aceea identificam nevoile specifice ale fiecarui client si oferim solutii adaptate acestor nevoi.


De ce sa ne alegi ?

■ Indiferent de problema, la noi veti gasi intotdeauna o rezolvare
■ Oferim servicii personalizate, adaptate fiecărui client
■ Informare continua si la timp asupra situatiei contabile
■ Reprezentarea tuturor clientilor in fata inspectorilor fiscali
■ Punem pasiune in ceea ce facem

Despre Noi

Suntem experti contabili si membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania. Va oferim servicii de contabilitate, servicii resurse umane si servicii fiscale la tarife rezonabile cat si primul servicu de infiintari firme gratuit.

Contacteaza-ne

(Luni - Vineri 09:00 - 17:00)
Telefon 0722.587.128

Bucuresti, Sector 3, Calea Calarasilor Nr. 177, Bloc 45, Ap. 19, Et. 7.

© 2024 Evo Cont. Firma de contabilitate Bucuresti ofera solutii contabile la cheie - Infiintari firme - Expert contabil
Termeni si Conditii
Powered by - MWD