Firma de contabilitate Evo Cont

Despre Noi

Firma noastra de contabilitate va ofera servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, fiind membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Evo Cont detine capital integral romanesc si are ca obiect de activitate “Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal ” – cod CAEN 6920.  

echipa-noastraSub numele de Evo Cont Firma Contabilitate Bucuresti veti regasi o echipa de specialisti cu experienta relevanta, dornici si pregatiti sa vina in intampinarea diverselor situatii cu care va confruntati, prin oferirea unor solutii individualizate, pentru a garanta si sustine cresterea succesului si a performantei afacerii pe care o conduceti, aceasta fiind de fapt obiectivul si finalitatea serviciilor oferite de noi.  

Echipa noastra de specialisti este atent condusa si indrumata de Matei Gabriel Anton – Managing Partner, acesta detinand o experienta profesionala relevanta, fiind membru al Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si membru al Camerei Consultantilor Fiscali (CCF).
 
Misiunea Evo Cont
Avem ca misiune construirea unor afaceri performante si de succes, cladite pe un mediu sanatos, puternic si durabil. Dorim sa contribuim la cresterea succesului si a performantei afacerilor clientilor nostri, precum si la cresterea predictibilitatii si a stabilitatii indicatorilor financiari cheie ai afacerii dumneavoastra. 

Viziunea nostra de afaceri
Dorim sa devenim si sa ne mentinem lideri in randul companiilor romanesti de contabilitate, prin incheierea unor parteneriate stabile cu clientii nostri, mentinute atat prin grija cu care tratam fiecare client si prin serviciile individualizate oferite, cat si prin scopul serviciilor noastre, acela de a-i sprijini pe clientii nostri in a construi afaceri performante, dezvoltate intr-un mediu sanatos. Vrem sa dezvoltam Evo Cont astfel incat sa constituie un standard al excelentei la nivelul intregii piete romanesti de servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea defonduri nerambursabile. 

  Valorile noastre:

 • construim si mentinem relatii stabile si profitabile cu clientii si partenerii nostri; 
 • avem contact permanent cu problemele clientilor nostri, probleme pe care le anticipam si le rezolvam cu promptitudine; 
 • suntem profesionisti, competenti si onesti, si punem pasiune in profesia noastra; 
 • oferim intotdeuna numai servicii de calitate. Cu ajutorul specialistilor nostri veti beneficia de servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, la un standard inalt de performanta si profesionalism; 
 • ne focusam intotdeauna pe finalitatea serviciilor noastre, astfel incat sa garatam, sa sustinem si sa crestem succesul si performanta afacerilor dumneavoastra; 
 • la noi toate problemele dumneavoastra gasesc intotdeauna rezolvare; 
 • prin echipa noastra de specialisti, intelegem mecanismele pietei si anticipam trendurile acesteia.  

 Echipa noastra de contabilitate se adreseaza clientilor ce activeaza in domenii precum:
contabilitate-bucuresti

 • Comert cu amanuntul si distributie
 • Industrie alimentara
 • Constructii
 • Transporturi
 • Service auto
 • Turism
 • PFA prestatoare de servicii diverse
 • ONG (asociatii, fundatii, inclusiv gradinite organizate ca ONG)
 • Paza si protectie
 • Curierat
 • IT
 • Sanatate (cabinete medicale individuale si clinici de sanatate)

De ce sa ne alegi ?

■ Indiferent de problema, la noi veti gasi intotdeauna o rezolvare
■ Oferim servicii personalizate, adaptate fiecărui client
■ Informare continua si la timp asupra situatiei contabile
■ Reprezentarea tuturor clientilor in fata inspectorilor fiscali
■ Punem pasiune in ceea ce facem

Despre Noi

Suntem experti contabili si membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania. Va oferim servicii de contabilitate, servicii resurse umane si servicii fiscale la tarife rezonabile cat si primul servicu de infiintari firme gratuit.

Contacteaza-ne

(Luni - Vineri 09:00 - 17:00)
Telefon 0722.587.128

Bucuresti, Sector 3, Calea Calarasilor Nr. 177, Bloc 45, Ap. 19, Et. 7.

© 2024 Evo Cont. Firma de contabilitate Bucuresti ofera solutii contabile la cheie - Infiintari firme - Expert contabil
Termeni si Conditii
Powered by - MWD