Consultanta Fiscala

Consultanta Fiscala

Am inteles necesitatea si importanta includerii serviciilor de consultanta fiscala in pachetul standard de servicii financiar-contabile, avand in vedere modificarile frecvente si de amploare din mediul legislativ. In acest context al modificarilor fiscale repetate, de amploare si la intervale scurte de timp, predictibilitatea evolutiei afacerii noastre poate fi afectata in mod substantial. De aceea, este in mod imperios necesar sa avem in permanenta alaturi un consultant cu experienta care sa ne ofere solutia cea mai buna din punct de vedere fiscal. Dincolo de modificarile legislative frecvente, asa cum ne-am obisnuit deja, legislatia fiscala este stufoasa si de cele mai multe ori interpretabila si gresit inteleasa de catre persoanele fara exercitiu in acest domeniu. Acestea sunt, in principal, motivele pentru care Evo Cont, ofera clientilor sai servicii de consultanta fiscala competente, acordate de consultanti fiscali profesionisti si cu experienta relevanta, acestea fiind incluse in pachetul de baza de servicii financiar-contabile.
consultanta fiscalaIn contextul modificarilor legislative frecvente si pe fondul unei legislatii adesea neexplicite sau incoerente, prin echipa noastra de specialisti in consultanta fiscala, intelegem ca aveti nevoie de consultanta fiscala de calitate si de solutii fiscale optime pentru afacerea dumneavoastra. Noi avem grija sa fiti informati in permanenta si la momentul oportun.
Indiferent de dimensiunea si de sectorul companiei dumneavoastra, dispune de o echipa de experti in consultanta fiscala, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF), care vor gestiona cu profesionalism si competenta aspectele fiscale ale companiei dumneavoastra, pentru a atinge obiectivul nostru comun, acela de a garanta si sustine performanta si succesul afacerii dumneavoastra.
Bazata pe experienta acumulata de echipa noastra de consultanti fiscali,echipa noastra vine in sprijinul clientilor sai cu o abordare proprie, proactiva si inovatoare, orientata catre spiritul antreprenorial, concentrandu-ne totodata asupra oferirii unor solutii fiscale lipsite de ambiguitate, acestea fiind oferite la momentul oportun. Intotdeauna furnizam solutii accesibile si inteligibile, acestea putand fi usor intelese de clientii nostri. In plus, solutiile oferite de noi sunt argumentate prin evidentierea cadrului legal pe baza caruia fundamentam raspunsurile noastre.
Cu noi, intotdeauna veti avea o echipa de consultanti fiscali alaturi de dumneavoastra. Ne alocam intotdeauna timpul necesar pentru a intelege in profunzime afacerile clientilor nostri, intelegere care se regaseste in toate serviciile oferite de noi. Vom identifica solutii la toate aspectele fiscale cu incidenta asupra afacerii pe care o conduceti, serviciile noastre fiind de un real ajutor pentru un management performant si de calitate.
Evo Cont se angajeaza sa furnizeze intotdeuna numai servicii de calitate, cu exigenta si grija in indeplinirea responsabilitatilor noastre, care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.
Intrucat competenta si profesionalismul echipei noastre de consultanti fiscali se fundamenteaza atat pe un istoric cu rezultate foarte bune, cat si pe pregatirea si formarea profesionala permanenta, toti clientii nostri au ales sa continue parteneriatul cu firma noastra de contabilitate, acesta fiind si motivul pentru care clientii nostri ne recomanda cu incredere prietenilor si partenerilor.

Serviciile noastre de consultanta fiscala includ:

 • administrare fiscala a companiilor prin optimizarea vectorului fiscal;
 • evidenta, intocmirea si depunerea declaratii fiscale;
 • consultanţă privind aspectele de procedură fiscală conform Codului de Procedura Fiscala
 • evidenta tranzactiilor cu bunuri imobile
 • asistenta privind fuziuni si achizitii
 • administrarea taxelor vamale si a regimurilor vamale
 • contestatii inspectii fiscale
 • schimbare sau inregistrare domiciliu fiscal
 • reglarea fisei de platitor
 • administrarea taxelor vamale
 • reprezentarea societatii in fata organelor de inspectie fiscala
 • administrarea contribuabililor inactivi

De ce sa ne alegi ?

■ Indiferent de problema, la noi veti gasi intotdeauna o rezolvare
■ Oferim servicii personalizate, adaptate fiecărui client
■ Informare continua si la timp asupra situatiei contabile
■ Reprezentarea tuturor clientilor in fata inspectorilor fiscali
■ Punem pasiune in ceea ce facem

Despre Noi

Suntem experti contabili si membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania. Va oferim servicii de contabilitate, servicii resurse umane si servicii fiscale la tarife rezonabile cat si primul servicu de infiintari firme gratuit.

Contacteaza-ne

(Luni - Vineri 09:00 - 17:00)
Telefon 0722.587.128

Bucuresti, Sector 3, Calea Calarasilor Nr. 177, Bloc 45, Ap. 19, Et. 7.

© 2023 Evo Cont. Firma de contabilitate Bucuresti ofera solutii contabile la cheie - Infiintari firme - Expert contabil
Termeni si Conditii
Powered by - MWD